postheadericon Infoblaadje Wervetuin

Week van 23 oktober 2017

Algemeen:

Gelieve aandacht te hebben en voorzichtig te zijn voor de auto’s op de parking. Er zijn al verschillende auto’s beschadigd door deuren, boekentassen, fietsen, …

Juf Betty 

We werken nog verder rond “jarig zijn”.
Peuters die in de herfstvakantie verjaren vieren we voor de vakantie want na de vakantie komen er nieuwe vriendjes bij in ons klasje .
Nu woensdag mogen onze nieuwe vriendjes al eens een uurtje komen meespelen in ons klasje .
Op maandag 23 oktober mag Esmee de kaarsjes op onze verjaardagstaart uitblazen.
Op dinsdag 24 oktober zingen we ” Hip, hip, hip hoera” voor Mette.
Op donderdag 26 oktober vieren we de verjaardag van Jozef Samuel en op vrijdag 27 oktober sluiten we onze feestweken af met de verjaardag van Sander .

 

Juf Paulien

Wat was dat een leuke uitstap naar het VOC Neteland! We zagen egels, eekhoorntjes, vleermuizen, fretjes, papegaaien en nog veel meer. De foto’s komen in de loop van volgende week op de site.
Ook de foto’s van de vorige thema’s staan ondertussen op de site.
Volgende week werken we verder rond de herfst en de herfstvruchtjes. Onze focus gaat vanaf deze week extra naar de pompoenen.

 

Juf Els

1 van onze pompoenen werd een heel bijzondere pompoen, nl een ‘lichtpompoen’. Het slechte niet bruikbare haalden we eruit maar hebben we bewaard in een glazen pot zodat we in de lente de pompoenpitten kunnen planten. Het vruchtvlees konden we bewaren om lekkere soep van te maken; hmmm….

ALs het lichtje van de pompoen brandt staan we ook even stil bij mensen die gestorven zijn maar nog steeds in ons hartje dicht bij ons blijven. Onze kleuters maken kennis met die speciale dag die we ‘Allerheiligen’ noemen…

We werken nog verder rond pompoentjes en kijken uit naar de herfstvakantie die eraan komt.
Onze kleuters nemen voor de eerste keer hun werkjeszak mee naar huis. gelieve hem leeg te maken en zo snel mogelijk weer mee naar school te geven aub!

Graag ook de invulbrief voor de schoolarts ZO SNEL MOGELIJK mee terug geven aub. Er ontbreken er nog enkelen.

 

Juf Inge

We werken volgende week rond het thema de schatten van het bos verder. We hebben een echte spinnenbak in onze klas en worden echte spinnenverzorgers.We maken een herfstmobiel.Gaan wegen met herfstvruchten….Op donderdagvoormiddag gaan we een bezoekje brengen aan het kerkhof, we maken mooie bloemstukjes, tekeningen.
Gelieve goede stapschoenen en fluo aan te doen.
Op vrijdag vieren we de verjaardag van Elena.

 

Share

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.