postheadericon Infoblaadje Wervetuin

Week van 22 januari 2018

Algemeen:

Aandacht ! Aandacht ! Aandacht !
De carnavalstoet gaat dit jaar door op donderdag 8 februari. We nodigen weer alle ouders en vrienden van de WT uit om samen met ons in de carnavalstoet te stappen. Daarna feesten de juffen en de kls nog verder in de zaal. De buren van de WT komen voor ons die dag zelfs echte smoutebollen bakken!

Dinsdag 23 januari komt Milo van 10/10 verkeer weer op bezoek in onze school.
‘s Morgens zal hij aan de poort staan om te kijken hoe flink onze kls hun fluo’s dragen. Kleuters die hun fluo aan hebben verdienen dan zeker een stickertje en een dikke duim van Milo !

Juf Betty 

“Deze blok op deze blok , deze blok op deze blok ,deze blok op deze blok en zo maak ik een …. toren ! ” . Momenteel hebben onze peuters veel interesse in het bouwen van torens in onze blokkenhoek , dus wordt dit ons volgende thema . We gaan aan het werk en bouwen grote torens, kleine torens , even grote torens, rode torens, gele torens,…. .

In onze mand liggen nog enkele kerstversieringen van onze kerstboom (zonder naam) , gelieve even te komen kijken indien je nog iets mist .

 

Juf Paulien

Op woensdag was het kleine broertje van Lynsey op bezoek in ons klasje. Wat was dat een flink en mooi kindje! Bedankt voor het bezoekje en de lekkere snoepjes Kyan!
Onze kleurenparaplu vertelde ons al over rood, oranje, geel, groen en blauw. Deze week leren we nog meer over de kleuren, hoe we zelf kleuren kunnen maken en leren we over de vormen.
Er staan nieuwe foto’s op de site van het feestje van Oscar, van onze nieuwe vriendjes in de klas en van thema ‘Kleuren en vormen’. Veel kijkplezier!

Juf Els – Juf Katrien

We gingen deze week al op ontdekking in de onderwaterwereld. We leerde van alles over haaien. Hoe groot ze zijn? Waar wonen ze? Zijn ze gevaarlijk? Volgende week zwemmen we nog een beetje verder in de onderwaterwereld. Hoe worden de babytjes geboren? Welke zeedieren willen we nog leren kennen?

Juf Inge

Thema kastelen.
Op donderdag 1 februari brengen we een bezoekje aan een echt kasteel – De Renesse in Oostmalle.
Welke ouders kunnen ons brengen en halen . Zie brief.
Op vrijdag 26 januari hebben wij ons derde intergratiemoment en krijgen we een rondleiding in onze lagere school Windekind.
Gelieve uw kleuter die vrijdag 26 januari naar de Duizendpoot te brengen vanaf 8.15u en ‘s avonds daar ook op te halen om 15.45u.
Iedereen blijft eten op school. Kleuters die naar de opvang moeten voorzie het groene kaartje aan de boekentas.

 

Share

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.