Bericht voor alle ouders en kleuters

Beste ouders, kleuters,

Hoe gaat het met jullie?

Ik hoop dat iedereen in goede gezondheid is.

Ik kreeg afgelopen week veel berichtjes, mailtjes, post, met leuke foto’s van jullie.

Het deed me deugd om te zien dat jullie het goed stellen en dat al jullie mama’s en papa’s zo hun best doen om jullie thuis verder te laten spelen en leren.

Ik ben echt trots op jullie!

Maar ik ben ook heel trots op al onze meesters en juffen. Vanop afstand blijven ze heel gedreven aan het werk voor al onze kinderen.

En ondertussen komen ze ook elke dag, in een beurtrol, samen met mij de noodopvang van onze kindjes die naar school komen verzorgen.

Ik zie hier heel mooie dingen gebeuren. Dit , samen met de vele berichtjes en mailtjes, doet mij veel plezier en geeft mij heel veel goesting om ondanks alles toch elke dag nog te komen werken op school.

Bij deze wil ik ook het onderhoudspersoneel en de werkmannen even danken om hun inzet ,ook in deze moeilijke periode. Zij zorgen op hun manier ook dagelijks mee voor onze school, onze kinderen en voor ons.

Ook een groot applaus en welverdiende dankjewel voor Jurgen, onze ICT-co. Hij zorgt er voor dat al deze leuke dingen, nieuwsbrieven, foto’s, filmpjes, … elke keer weer op onze website geplaatst worden. En, hij helpt ons ook heel goed bij het leren werken met deze dingen. Top!

Daarnaast ook Tanja en Sandy die onze mails aan de ouders doorsturen en ervoor zorgen dat al ons boekhoudkundig werk in orde blijft.

Ook tijdens de paasvakantie blijven we doorwerken. Dit samen met de mensen van de BKO. Maar onze juffen en meesters en ook ikzelf zullen elke dag, in een beurtrol, ook weer paraat staan om de kinderen van de mensen in de cruciale sector op te vangen en hen een leuke dag te bezorgen. Wij doen dit met een heel groot hart voor jullie!

Hebben jullie de beertjes al gespot in Vorselaar, Grobbendonk, Bouwel,…? Je mag gerust eens komen zoeken bij mij thuis…ik heb vanalles verstopt in Berg en Dal. Ja, zelfs bij juf Jeannine in Kasterlee waren er op bezoek.

En, nu kan je ook paasfiguren zoeken. Zoeken jullie mee? En, plaatsen jullie er ook thuis aan jullie raam? Je vindt wat ideetjes in het bundeltje van Anna in bijlage.

Maken jullie ook een paashuis voor de Paashaas of een leuk Knipbeest? Je mag er mooie foto’s van maken en deze ook posten. Ik ben benieuwd!

Jurgen maakte een Padlet op onze website. Daar kan je gemakkelijk hele leuke foto’s op plaatsen, dan hoef je ze niet allemaal meer te mailen of door te sturen via Whatsapp. Zo kan iedereen mee genieten van de leuke dingen die jullie doen en kunnen jullie zelf ook kijken naar jullie vriendjes. Ik ben benieuwd. Veel succes!

Ik wens jullie allemaal , ondanks de corona maatregelen , toch een zonnige en leuke vakantie toe, bij je eigen ‘huisje, tuintje, boompje, beestje…’
Hopelijk kunnen we na de vakantie terug gewoon naar school, maar dat zullen we nog even moeten afwachten.
We horen het nog wel. Nu allemaal nog even ‘in je kot’ blijven.

In bijlage vinden jullie ook weer heel veel leuke ideetjes, filmpjes, doe-opdrachtjes, spelletjes,… Ze zullen ook op de website geplaatst worden.
Hou het gezond en gezellig! Zie elkaar graag en zorg goed voor elkaar!
Een lieve groet en een dikke zoen van mij.

Juf Ann x

Ideetjes paasvakantie
Om thuis te proberen een huis voor de paashaas
Om thuis te proberen het knipbeest
Thuis met de kinderen Octopus
vakantiebundel Anna

Bijlagen downloaden:

Vakantiebundel Anna

Thuis met de kinderen – Octopus

Om thuis te proberen – het knipbeest

Om thuis te proberen – een huis voor de paashaas

Ideetjes paasvakantie

Bewegingsbingo